Archief 2018-2019

Hieronder vind je alle voorbije activiteiten van het academiejaar.

PRIME-avond

din 02 okt 2018, 17:30
Sterre S9, A3

Nu het academiejaar weer begonnen is, is het ook weer tijd voor PRIME-activiteiten. Zoals gewoonlijk beginnen we met een PRIME-avond. Hierbij kun je onder andere komen kennismaken met PRIME, eens kijken welke activiteiten er dit jaar op het programma staan, en gezelschapsspelletjes spelen. Dit allemaal uiteraard met een drankje. Kom dus gewoon eens langs na je lessen naar S9, auditorium A3!

Inleidende Problem-solvingavond

Problem-solving
maa 08 okt 2018, 17:30
Sterre S9, A3

Het is weer tijd voor de eerste problem-solving avond van het jaar! Deze is vooral gericht naar de eerstejaarsstudenten, maar natuurlijk is iedereen welkom om hen te ondersteunen in hun eerste stappen in de wereld van de problem-solving. In de inleiding zullen we enkele basistechnieken uit de doeken doen die wel eens van pas komen bij het oplossen van een raadseltje.

Schaakavond

din 16 okt 2018, 17:45
Sterre S9, A3

Of een siciliaanse opening nu automatisch bij je opkomt of een patstelling helemaal geen betekenis bij je oproept, tijdens dit schaaktoernooi  kan elke speler op elk niveau naar hartelust spelen.

Spellenavond

Spellenavond
maa 29 okt 2018, 17:30
Sterre S9, A3

Leuke gezelschapsspellen, gemoedelijke sfeer en gratis frisdrank - it's that simple!

Deze spelletjesavond zal een korte inleiding hebben over Vier op een Rij, gevolgd door een klein toernooitje voor zij die willen.

Problem-solvingavond

Problem-solving
din 06 nov 2018, 17:30
Sterre S9, A3

Na de inleidende problem-solvingavond in week 3 is het nu tijd voor het echte 'werk'. We zullen opnieuw problemen uit verschillende deelgebieden van de wiskunde aanpakken. Plezier verzekerd - in tegenstelling tot het vinden van een (elegante) oplossing.

Knutselavond

Workshop
maa 12 nov 2018, 17:30
Sterre S9, A3

Wil je wel eens een paar wiskundige figuren concreet maken? Op deze knutselavond zullen we gezellig aan de slag gaan. Zowel cuboctahedronachtigen als een grote mengerspons staan op het programma. Be there or be square.