PRIME Quiz VII

Quiz
woe 22 okt 2014, 19:30
Sterre S9, A3

Ondanks de schokkende aankondigingen een jaar geleden over het einde van de PRIME-quiz is er geruststellend nieuws: ook dit jaar organiseert PRIME haar jaarlijkse quiz, dankzij enkele enthousiastelingen die hun schouders onder de Quiz wilden zetten. We zijn ondertussen al aan de zevende editie toe!

Jullie hersenen worden dus weer aangenaam gepijnigd met een heleboel verrassende rondes. Buig je in ploegen van vier over originele vragen, uitdagende breinbrekers en zelfs een praktische puzzelproef. Doorzie de rode draden en beleef een avond vol amusement en aha-erlebnissen! De PRIME-quiz is speciaal toegankelijk voor wie er nog nooit een heeft meegemaakt, maar ook de ervarener ploegen kunnen hier hun hart ophalen. Er liggen prijzen klaar voor iedere individuele deelnemer, maar wie best scoorde, kiest eerst! De laatste vraag zal nog voor middernacht gesteld worden; we voorzien het einde van de quiz rond middernacht.

Inschrijven kan vanaf 1 oktober via deze link. Wees er snel bij, want het aantal ploegen is beperkt (max. 50)! Inschrijvingsgeld per ploeg van vier bedraagt €12; we voorzien ook drank en hotdogs aan studentikoze prijzen.