Kalender

Hieronder vind je alle geplande activiteiten.

PRIME Quiz XV

Quiz
don 23 mar 2023, 19:00
Sterre S9, A3

Het is weer tijd voor een klassieker! Elk jaar organiseert PRIME een algemene kennisquiz. Buig je in ploegen van 4 over originele vragen, tricky breinbrekers en een praktische puzzelproef. Vind de rode draden en beleef een avond vol plezier. De quiz is speciaal toegankelijk voor mensen die die nog nooit hebben meegemaakt, maar ook ervaren ploegen kunnen hier hun hart ophalen. Er liggen prijzen klaar voor iedere individuele deelnemer, maar wie best scoorde, kiest eerst! De laatste vraag zal nog voor middernacht gesteld worden; we voorzien het einde van de quiz rond middernacht.

De deuren gaan open om 19:00 en de quiz begint om 19:30

Je kan je inschrijven via deze website. Inschrijvingsgeld per ploeg van vier is €12. Wees er snel bij, want het aantal ploegen is beperkt (max. 35)! We voorzien ook drank aan studentikoze prijzen.

We zoeken ook altijd nog helpers om ons te helpen met de quiz mogelijk te maken. Ben je hier voor geïnteresseerd stuur dan een mailtje naar wannes.de.maeyer@gmail.com

Problem Solving Avond

Problem-solving
maa 27 mar 2023, 17:30
Sterre S9, A3

Heb je ooit al eens nagedacht of je kan spiegelen volgens een cirkel? Neen? Dat is niet erg! Hoe je dat doet en waarom dat nuttig is, legt Vincent uit op deze klassieke problem-solving avond.

Tot dan!

Spelletjesavond

Spellenavond
woe 19 apr 2023, 17:30
Sterre S9, A3

PRIME-activiteiten moeten niet altijd over wiskunde gaan. Een avond vol gezelschapsspelen en plezier is ook eens leuk. Tijd voor een klassieke spelletjesavond dus!

Proffen aan het woord

don 27 apr 2023, 19:00
Sterre S25, Emmy Noether

Heb je je al eens afgevraagd wat proffen eigenlijk doen als ze niet lesgeven? Hier kom je het te weten! Enkele proffen komen vertellen waar hun onderzoek over gaat. Het belooft dus een zeer leerrijke avond te worden! Zeker komen dus!

Problem Solving Avond

Problem-solving
woe 03 mei 2023, 17:30
Sterre S9, A3

Een problem-solving avond op een woensdagavond. Meer moet dat niet zijn!

Spelletjesavond

Spellenavond
maa 08 mei 2023, 17:30
Sterre S9, A3

Om het semester goed af te sluiten, is het nog eens tijd voor een laatste spelletjesavond. Nog een laatste keer samenkomen voor we in de examens vliegen!

Tot dan!