Kalender

Hieronder vind je alle geplande activiteiten.

Math of Japan

don 19 okt 2017, 17:30
Sterre S25, Emmy

Japan spreekt tot de verbeelding. Denk maar aan kimono, karaokebars, kalligrafie en kabuki. Van dit alles zul je echter weinig merken op onze Japans-geïnspireerde avond. We ontdekken daarentegen de wiskundige kant van het land van de rijzende zon. We denken na over sangaku (meetkundige raadsels), organiseren een Go-toernooi en lossen Japanse puzzels op. Voor één keer geen pita of pizza op het menu, maar ramen en sushi.

PRIME Quiz X

Quiz
woe 25 okt 2017, 19:30
Sterre S9, A3

Er staat een tiende, feestelijke editie van de PRIME Quiz voor de deur! Kom het mee beleven en buig je in een ploeg van vier over originele vragen, uitdagende breinbrekers en een praktische puzzelproef; doorzie de rode draden en beleef een avond vol amusement en aha-erlebnissen! De PRIME Quiz is speciaal toegankelijk voor wie er nog nooit een heeft meegemaakt, maar ook de ervarener ploegen kunnen hier hun hart ophalen. Er liggen prijzen klaar voor iedere individuele deelnemer, maar wie best scoorde, kiest eerst! We voorzien het einde van de quiz rond middernacht.

Inschrijven kan op deze pagina. (Vanaf 1 oktober) Wees er snel bij, want het aantal ploegen is beperkt tot 50! Inschrijvingsgeld per ploeg van vier bedraagt €12; we voorzien ook drank en hotdogs aan studentikoze prijzen.

Problem-solvingavond

Problem-Solving
don 09 nov 2017, 17:30
Sterre S9, A3

Een avond vol problems die wachten op jou om gesolved te worden. Kom gerust af en laat die hersenen maar werken.

Problem-solvingavond

Problem-Solving
maa 04 dec 2017, 17:30
Sterre S9, A2