Folkdansfestijn

din 17 feb 2015, 18:30
Sterre S25, Emmy Noether

Het Emmy Noether Folkdansfestijn is ondertussen een traditie bij PRIME. Je zou het niet onmiddellijk zeggen, maar we hebben de afgelopen jaren gemerkt dat er heel wat danstalent in de benen van wiskundigen zit. De bedoeling van deze avond is om elkaar op een originele manier te leren kennen, buiten de gewone lessen.

Iedereen is welkom (met of zonder partner) vanaf 18:30 in auditorium Emmy Noether (S25). Rond 19:00 beginnen we met de eerste dansinitiatie. Vrees niet als je de dansen niet kent, deze zullen allemaal uitgelegd en gedemonstreerd worden door Jeroen Demeyer en een wisselende danspartner. De verschillende dansen zijn allemaal eenvoudig en dus snel te leren. Achteraan in de zaal voorzien we een lounge met zetels om in een gezellige sfeer uit te blazen en een babbeltje te slaan. Ook mensen die gewoon voor de sfeer komen of om te genieten van de muziek zijn meer dan welkom.

Aangezien we sinds vorig jaar huur moeten betalen voor het gebruik van de Emmy Noether, vragen we een kleine inkomprijs van €3 per persoon. In ruil biedt PRIME jullie naast een fantastische avond ook water en frisdrank à volonté aan.