Fotoalbum 2012-2013

Bewijzenmarathon

De harmonische reeks $1 + 1/2 + 1/3 + \dots$ divergeert. Dat was de stelling die deze avond op 13 manieren, door 13 personen, aan het bord werd bewezen. Het werd een gezellige avond waarin we telkens vanuit een ander oogpunt naar deze stelling keken.

Wiskunde in Bonn

Onze uitstap naar Bonn was een groot succes! De tentoonstelling van eeuwenoude rekenkundige machines, sprak erg tot de verbeelding. Daarna verkenden we Bonn, in groep of individueel. 's Avonds trokken we massaal naar een Bonnse pizzeria.

Pizzafestijn & proclamatie PUMA

Er is geen beter moment om de PUMA-winnaars te proclameren dan op ons jaarlijks pizzafestijn, tijdens het smullen van heerlijke pizza's.

COMA 2012

Computers kraakten weer heftig onder het gewicht van de wiskundige problemen die ons voorgeschoteld werden. De gouden medaille bleek uiteindelijk te gaan naar het team van Dieter De Smedt en Erik Rijcken.

PRIME Quiz V

De vijfde editie van de PRIME Quiz was een succesvolle, gezellige avond! Zij die aanwezig waren, zullen het beamen. Onze quizmasters zijn er in geslaagd er opnieuw een verfrissende en breinbrekende quiz van te maken.

Voorbereidingen PRIME Quiz

De typische praktische proef en een unieke professorenronde zorgden voor fijne foto's van de voorbereidingen van onze PRIME Quiz, die we jullie niet wilden onthouden.

Spellenavond met spellenauteur Fréderic Moyersoen

Voor deze spellenavond nodigden we Fréderic Moyersoen uit. Hij vertelde hoe hij van zijn hobby zijn beroep maakte: spellenauteur. Daarna amuseerden we ons met verschillende gezelschapspelen, al dan niet van zijn hand.